Tot nader breicht zijn wij zijn tijdelijk gesloten


Bloem persoonlijke service
Bloem gratis verzenden
Bloem Retourneren

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Ruilen en/of retourneren is altijd mogelijk en geen enkel probleem! Tot 14 dagen ná ontvangst van je bestelling kun je één (of meerdere) artikelen terugsturen. Kort maar krachtig, neem contact met ons op, onder vermelding van je bestelnummer, en wij sturen je een retourlabel en helpen je bij het terugsturen.

Retourneren

U kunt de artikelen alleen retour sturen als ze ongewassen en ongedragen zijn. Verpak de artikelen zorgvuldig en deugdelijk, zodat er onderweg geen vlekken of andere beschadigingen aan de artikelen ontstaan. Vaak past een artikel in dezelfde verpakking als daar waarin u het ontvangen hebt en in de meeste gevallen past het in de brievenbus. Wel zo handig want dan kunt u het retour sturen via een brievenbuspakketje en hoeft u niet naar een PostNL punt.

Retouradres:

Meisjemeis.nl De Tolve 35 9044 NP Beetgum

Ruilen

Ook bij ruilen is het voor u handig dat u contact met ons opneemt, wij helpen je dan met een nieuwe maat en kijken of een en ander op voorraad is. Dezelfde tips en regels gelden als bij retourneren, Verpak de artikelen zorgvuldig en deugdelijk, zodat er onderweg geen vlekken of andere beschadigingen aan de artikelen ontstaan.

Belangrijk om te weten

  • Retourzendingen zijn voor eigen risico. Verpak ze goed en zorgvuldig zodat ze goed aankomen
  • De artikelen dienen indien mogelijk in originele verpakking te zitten
  • Bij een gebrek/foutief artikel, graag binnen 5 dagen, van tevoren contact opnemen met ons
  • Wanneer een retour niet voldoet aan de voorwaarden en/of beschadigd is kunnen wij uw retour weigeren of gedeeltelijk vergoeden.
  • Bij misbruik of herhaaldelijk hele orders retourneren of dezelfde artikelen bestellen in diverse orders berekenen wij €12,50 kosten door.
  • Sale en kortingscode artikelen worden retour betaald onder dezelfde voorwaarden en prijs als waar ze mee gekocht zijn.